Відома українська телеведуча і знавець етикету Ольга Фреймут привітала колегу Олександра Педана з Днем народження.

Відповідний знімок з'явився в її Insta-stories.

Відомо, що в 2008 році Ольга Фреймут була ще не такою відомою ведучою "Ревізора". У той рік вона почала свою кар'єру на українському телебаченні в якості ведучої ранкового шоу "Підйом" з Олександром Педаном і Сергієм Притулою. Незважаючи на те, що зараз їхні шляхи розійшлися, телеведуча не забуває про колег.

Відомо, що в середу, 24 березня, Олександр Педан святкує 39-й День Народження, про що звичайно ж не забула його колишня співведуча Ольга Фреймут. Дівчина привітала телеведучого теплим архівним знімком, на якому вони ще молоді позують в обнімку на камеру.

"Милий мій @pedanos, з Днем народження! Ти Доріан Грей, на якого час не має впливу. Будь щасливий", - написала Фреймут на фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Сторіс Ольги Фреймут / скріншот
Сторіс Ольги Фреймут / скріншот

Сам же Олександр Педан зазначив у себе в іторіях, що свій День народження збирається святкувати не в ресторані або під водою, а в пустелі. На даний момент телеведучий перебуває на відпочинку в теплих краях, де весело проводить час.

Сторіс Олександра Педана / скріншот
Сторіс Олександра Педана / скріншот

Нагадаємо, що Олександр Педан вдихнув морозне повітря Говерли:"перемога над собою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Педан дав поради, чим зайняти дітей на карантині.

Також Знай.uа писав, що Ольга Фреймут в прозорому сарафанчику помолодшала років на десять-як за часів "підйому".