В Одесі виявили тіло хлопця, який повісився на схилах траси здоров'я.

Про подробиці події пише прес-служба ГНУП в Одеській області.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 24 березня. Неподалік від Французького бульвару і траси здоров'я було виявлено тіло невідомого молодого чоловіка, який повісився на одному з дерев. Його помітили перехожі і викликали поліцію.

На місце події направили слідчо-оперативну групу. Правоохоронці не виявили на тілі покійного чоловіка ознак насильницької смерті. На даний момент поліцейські намагаються з'ясувати особу загиблого і всі обставини події.

Наразі правоохоронні органи вирішують питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) з позначкою "самогубство" Кримінального кодексу України. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пізніше в мережі опублікували кадри з місця події. На них можна побачити, що чоловік повісився на місцевій галявині, неподалік від траси здоров'я. Він був одягнений в спортивні штани, чорну куртку і шапку. Обличчя загиблого не показали.

Нагадаємо, що у Російській Федерації 13-річний підліток покінчив життя самогубством через сварку з матір'ю.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі п'яна вчителька зробила страшне з семикласником: закрилася в спортзалі і…

Також Знай.uа писав, що під багатоповерхівкою раптово натрапили на розпластане тіло молодого юнака: стрибнув з величезної висоти.