У Харкові раптово скасували концерт гурту "Жадан і собаки", попередньо, через порушення карантинних обмежень.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Ху***й Харків".

Відомо, що в середу, 24 березня, в Харківському арт-клубі "Корова" повинен був відбутися концерт групи українського поета "Жадан і собаки". Сотні харків'ян придбали квитки на захід і навіть набилися битком в клуб, проте виконавці раптово повідомили про скасування виступу.

На опублікованому відео Сергій Жадан повідомив, що якщо вони почнуть концерт, то поліція його швиденько прикриє. Попередньо, конфлікт з правоохоронцями стався на грунті порушення карантинних обмежень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Півтори години нічого не відбувалося, народу битком забита корова. Жадан вийшов і сказав ща почнемо, а потім прийшов адміністратор і сказав скасування, нічого не буде, розходимося. При цьому всьому, в корові можна бухати і сидіти, але концерту не буде, нікого не виганяли, хоч і натовп", - зазначено в повідомленні.

Пост "Ху***й Харків в telegram / скріншот
Пост "Ху***й Харків в telegram / скріншот

Нагадаємо, що відомий харківський поет, письменник і музикант Сергій Жадан зробив щеплення від коронавірусної інфекції.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові виступила відома рок-група» Жадан і Собаки " для жінок-ув'язнених Качанівської виправної колонії №54.

Також Знай.uа писав, що зборник харківського поета Сергія Жадана номінується на премію «PEN America Literary Awards».