Популярна українська співачка, екссолістка гурту "ВІА Гра" Анна Сєдокова вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії. У вересні минулого року артистка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімму.

38-річна Сєдокова часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу зірка поділилася в соцмережі знімком, на якому зображені її діти – 16-річна Аліна Белькевич і 3-річний Гектор. Сім'я вирішила повечеряти в одному з московських ресторанів. Як відомо, Анна – багатодітна мама і виховує трьох дітей від різних чоловіків.

"А у вас теж діти різні, нібито ви їх в різних капустах знайшли ? ❤️🖤" - написала Сєдокова.

"Від різних мужиків і різні діти виходять️️", "Ну так якщо підгортали різні)))", "Може вони і не схожі між собою, але відразу видно що це ваші діти. Тому що вони схожі на вас ❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

скріншот коментарів

діти Анни Сєдокової, фото з Instagram

Нагадаємо, раніше Анна Сєдокова емоційно відреагувала на критику і закиди чоловіка: "Вчора почула..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Сєдокова збентежила фанатів танцями в шкіряних міні-шортах: "У святий день випустила демонів".

Також портал Знай.uа писав, що Анна Сєдокова стала "заручницею" і заговорила про ненависть: "Зараз нап'ємося".