У середу, 24 березня, на відбірковому турнірі на Чемпіонат світу-2022 року збірна України в Парижі зіграла проти збірної Франції.

Франція - Україна 1:1

Збірна Франції на правах хазяйки спробувала взяти ініціативу в свої руки, проте підопічні Шевченка не поспішали здаватися, періодично підловлюючи команду Дешама на помилках. Першими свій момент змогли реалізувати французи. На 19-й хвилині Антуан Грізманн зміг зловити м'яч на лінії штрафного майданчика і хорошим ударом у дальній кут вивів свою команду вперед.

Команда Андрія Шевченка продовжила шукати шляхи до воріт Льоріса, проте більше голів у першому таймі не було.

На початку другого тайму після пасу Олександра Караваєва, Сергій Сидорчук завдав удару. М'яч влучив у Кімпембе і рикошетом закотився у ворота Льоріса.

Після забитого голу наші перехопили ініціативу і стали тиснути на французів до власних воріт, проте господарі поступово повернулися до гри. Незважаючи на численні спроби збірної Франції знову вийти вперед, українці змогли утримати нічийний рахунок.

Голи: Грізманн (19), Кімпембе (57 автогол)

Франція: Льоріс, Кімпембе, Варан, Люка Ернандес, Павар, Рабьо, Канте, Коман (Дембеле, 64), Жиру (Погба, 63), Мбаппе (Марсьяль, 77), Грізманн.

Україна: Бущан, Караваєв, Миколенко, Матвієнко, Зінченко, Шапаренко (Зубков, 86), Сидорчук (Коваленко, 79), Кривцов, Малиновський, Забарний, Яремчук (Мораес, 73).

відбірковий турнір чемпіонату світу-2022
відбірковий турнір чемпіонату світу-2022

Нагадаємо, закоханий Зінченко ніжно привітав Владу з річницею: "Найкраща пара на світі".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка збірної України Степаненко похвалився міцним шлюбом: "Ця дівчинка зробила мене татом..."

Також портал Знай.uа писав, що форвард "Динамо" Артем Бесєдін вдруге став батьком: "Дякую за сина і за доньку".