В МВС розповіли про те, як же закріпити номерні знаки за новими правилами, а також інші нововведення для українських водіїв.

Таким чином повідомляється, що номерні знаки були і є візитною картковою кожного автомобіля. Це обов'язковий атрибут.

Автомобільна дорога взимку, кадр з відео
Автомобільна дорога взимку, кадр з відео

Кожен власник автомобіля намагається отримати найкрасивіші номери, а також запам'ятовуються.

МВС України повідомляє, що був прийнятий закон, який передбачає нові вимоги до встановлення номерних знаків. Основним нововведенням є заміна визначення адміністративно-територіальної приналежності автомобіля, а не за місцем самої прописки власника. До цього було саме так.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Тобто кожен сервісний центр МВС буже видавати номери незалежно від місця прописки власника.

При цьому, дані вимоги не поширюються на номерні знаки, які громадяни залишили на платному зберіганні в сервісному центр.

Це дозволить оптимізувати процес забезпечення сервісний центр знаками, а також запобігти зайві матеріальні витрати на виготовлення витрат на доставку.

Варто відзначити ще нововведення для водіїв. У статті 16 ЗУ України "Про дорожній рух" встановлено обов'язок водія:

  • виконувати передбачені законом вимоги поліцейського, під час зупинки на вимогу поліцейського тримати руки в полі його зору і не виходити з транспортного засобу без дозволу поліцейського;
  • - пасажиру перебувати на своєму місці до розпорядження або вимоги поліцейського. На вимогу поліцейського, вийти з т / с;

У мережі не забули нагадати про права велосипедистів на дорозі. Водієві повинно бути не менше чотирнадцяти років, і велосипед повинен бути обладнаний звуковим сигналом і світловідбивачами.

Велосипедист / скріншот з відео
Велосипедист / скріншот з відео

Перевозити можна тільки ті предмети, які не заважають керувати транспортним засобом, інакше водій заплатить штраф у розмірі 340 гривень.

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал "Знай.ua" Локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Також "Знай.ua" писав, що У Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса- " чому без маски?!"