Відомий український телеведучий і шоумен Євген Кошовий порадував фанатів новим сімейним фото. Він опублікував stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що знімок був роблений і виставлений в Мережу його дружиною - Ксенією Кошовою. Там вони не в повному складі, а лише молодша дочка, їх домашній пес, і природно, сам Євген Кошовий.

Євген Кошовий, фото: Instagram
Євген Кошовий, фото: Instagram

Вони показали як проводять сімейне дозвілля вдома, відпочиваючи на затишному диванчику.

"Ох! І Сімейка))))» підписала фотографію мама.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Не можна не відзначити вираз обличчя кожного члена цієї великої родини. Собака, яку тримає дочка, сильно на налякана, і це видно по обличчю. Дівчинка ж навпаки спокійна, або ж її справжній погляд приховують надіті окуляри.

Найкраще вийшов батько сімейства. Євген Кошовий ніколи не боявся сміятися над собою, і сталося так цього разу. Він почав кривлятися на камеру, показувати зуби, а в добавок до цього показав популярний зараз знак у молоді - корейське сердечко саранхе. Євген Кошовий в тренді.

Раніше ми повідомляли, Кошовий стиснув розкішні груди жіночного Горбунова, сплутав з Кароль. Сам Горбунов - в білій сукні і в латексних червоних лосинах. На голові у нього-біла перука, на губах – яскраво-червона помада.

Як повідомляв "Знай.ua", Євгена Кошового з "Кварталу 95" спіймали за колупанням в носі.

Також "Знай.uа" писав, що "Квартал 95" виступив перед військовими, але догодив не всім. Фотографії коміків в оточенні українських воїнів з'явилися на сторінці студії "Квартал 95" в соціальній мережі Instagram.