Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, випустила новий альбом GROSU, а тепер інтригує ще однією довгоочікуваною новинкою - прем'єрою україномовної пісні.

Так, артистка виставила спокусливе відео, примірявши довгу вечірню сукню чорного кольору з глибоким декольте і розрізами з боків, а також напівпрозорі панчохи.

Несподіваний образ красуня доповнила нюдовим макіяжем з акцентом на очах, а замість довгого світлого волосся шанувальники побачили Аліну з зовсім іншою зачіскою - множинними дрібними кісками. Зірка не упустила можливості блиснути стрункою фігурою, в тому числі пишними грудьми, грайливо висовуючи язик.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Те чого всі так довго чекали 🙌🏽🙌🏽🙌🏽

Прем’єра української пісні❤️

вже у цю п’ятницю 🌠🌠🌠"

Фолловери не пройшли повз, проте були і ті, хто поцікавився, чи натуральні у Аліни груди, на що зірка зізналася, що формами її нагородила природа: "Це імпланти?", "Чим старше тім голіше😂", " ви чудова))) дуже люблю вас як людину))) як акторку ))))😍", "👏👏👏😍🔥розумниця і красуня 💖", " ти сексі😜🔥❤️❤️❤️".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу