27-річна американська гольфістка Пейдж Спіранак вважається однією з найпривабливіших жінок у своєму виді спорту. І атлетка не боїться користуватися своєю зовнішністю і навіть доволі жорстко відповідає тим, хто наважується піддавати критиці те, що вона робить зі своїм тілом.

Своїми яскравими образами Пейдж ділиться на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Зараз Спіранак вже закінчила професійну кар'єру. Найбільшого успіху вона досягла у спорті під час коледжу — варто відзначити, що у США студентські ліги є дуже серйозними по рівню підготовки учасників змагань.

Пейдж Спіранак, фото Інстаграм
Пейдж Спіранак, фото Інстаграм

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Але найбільшої слави Пейдж здобула завдяки ефектній зовнішності і трюкам, які демонструвала у соцмережах. Наприклад, вона вміє тримати ключку грудьми.

А не так давно вона прославилась тим, що жорстко відповіла на критику. Спіранак знялася у відвертій сукні для реклами австралійської букмекерської контори. За це її звинуватили у сприянні сексуальній об'єктивації жінок, на що вона назвала спортивного коментатора "боягузом", який побоявся звернутися до неї безпосередньо.

"Це божевілля, але мені можуть сказати, що я виглядаю занадто товстою, занадто худою, занадто пластиковою, занадто старою, маю занадто багато макіяжу, недостатньо макіяжу, цицьки занадто великі, недостатньо великі, занадто бліда, волосся занадто світле, або недостатньо світле — і все в один день", - сказала вона раніше зі схожого приводу.

Тим не менш необхідно відзначити, що ситуація розміщена на перехресті різних соціальних факторів і дуже складна для інтерпретації. Спіранак народилася у родині емігрантів-спортсменів з Хорватії і готувалася до професійної кар'єри у гімнастиці, поки їй у віці 12 не завадила травма — тоді вона переключилася на гольф. У підлітковому віці її дражнили за поганий стан волосся — а тепер вона спортивний секс-символ. З іншого боку, вона дійсно біла сексуальна і сексуалізована жінка у одному з найдорожчих і найелітарніших видів спорту, яка має мільйонні доходи виключно завдяки своєму медійному образу, який все ж не сприяє боротьбі з об'єктивацією.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері помістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні.

Як повідомляв "Знай.uа", переможниця СТМПУ Тетяна Брик повністю роздяглася і розповіла про бажання сирників.

Також "Знай.uа" писав, що Костромічова з ТМПУ позбулася головної "родзинки".