Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість вирушила в рідну Україну, гостюючи в Києві, що стало справжньою несподіванкою для її фанатів. Так, артистка поки не розкриває своїх планів, проте вже відвідала студію "Люкс ФМ" і дала коротеньке інтерв'ю.

Також зірка зробила кілька спільних селфі з ведучим Славою Дьоміним, який у своєму Instagram повідомив про майбутнє відверте інтерв'ю Кароліни в його шоу "Слава+", адже вони з Лорак знайомі близько 20 років. Варто відзначити, що з 2014 року виконавиця проживає в Росії.

"СКОРО!!! Обговоримо всі теми з @anilorak і навіть найгостріші!🔥 #славаплюс

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Ми з Кароліною знайомі вже 20 років🙀 і нам буде про що поговорити😉

А поки Підпишіться на Ютюб канал Люкс ФМ щоб не пропустити інтерв'ю ☺"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "А, що це за ....... на такому радіо робить. Бачу Люкс ФМ, переключається не на ту, хвилю. Ця єхидна посмішка, псує репутацію такого класного радіо.", "Ані Лорак впустили в Україну?!", "Чи буде дует з Тіною Кароль? І як вона до неї ставиться?", "Слава, все супер 👍, поважаю ваше враження)", " Ура!!!! Дочекалися!!!!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.