Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому позувала, сидячи на багажнику автомобіля. Зірка приміряла білосніжне вбрання-оверсайз, доповнивши жіночний образ ніжним вечірнім макіяжем з блискучими тінями на повіках.

@nataliya_mogilevskaya

Пишите в комментариях 🎀🎀🎀#рекомендации #рек

♬ оригинальный звук - ☹︎𝑆𝐴𝐷☹︎

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наталя взяла участь в челленджі, де потрібно було повністю розслабити обличчя, щоб шанувальники співачки змогли визначити, розбита вона чи ні. При цьому на тлі грав трек Ані Лорак"Новий колишній". Спочатку Могилевська танцювала під музику, а після лише ворушила губами і дивилася в камеру.

Думки її фанатів кардинально розділилися: одні припустили, що виконавиця виглядає щасливою, другі - що сумує, були і ті, хто коментував зовнішність артистки. Варто відзначити, що Наталя часто бере участь в челленджах, наприклад, раніше зірка показувала, як зробити "круте" обличчя.

@nataliya_mogilevskaya

Крутое лицо😅#рекомендации #рек

♬ оригинальный звук - Иван Курапов

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".