Прийшли новини зі "світу добра". Так, український рятувальник Артур Моркотенко привів до лав мужніх надзвичайників вусатого товариша. Виявилося, що співробітник ДСНС буквально врятував кошеня від голодної смерті, а тепер у тварини є своє місце, звання, ім'я та навіть спеціальна форма.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню прес-служби Міністерства внутрішніх справ України в мережі Facebook.

Історія кота-майора Чіваса, скріншот: Facebook
Історія кота-майора Чіваса, скріншот: Facebook

"Ця крута історія про чотирилапого жителя Головного управління ДСНС України в Києві та надзвичайника, який його врятував. Доленосна зустріч кошенти і рятувальника Артура Моркотенка сталася ще 28 січня. Саме в цей день він забрав його з під'їзду будинку, куди котика підкинули.

Артур Моркотенко, скріншот: Facebook
Артур Моркотенко, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Повідомлення про те, що вже тиждень кошеня замерзає і голодує в під'їзді, Артур побачив у Facebook. В одну мить пухнастик отримав люблячу сім'ю, догляд, формений одяг, ім'я і навіть спеціальне звання майора. З того дня Чівас, а саме так звуть кота, живе в кабінеті свого рятівника.

Ми переконані, що такі історії та вчинки неабияк надихають. Користуючись нагодою, ми закликаємо всіх брати приклад з наших пожежників - не боятися простягнути руку допомоги тим, хто найбільше цього потребує.", - повідомляють українські рятувальники.

Раніше повідомляли, у Києві п'яний водій похизувався копам вдалим вечором - "Горілка, ром і коктейлі".

Як повідомляв Знай.uа, поліцейський з золотим серцем відправив злодіїв додому з повними пакетами їжі: "У мене теж є діти".

Знай.uа писав, в Ужгороді десятирічний хлопчик увірвався до ТЦ зі шматком скла: "Грабувати буду!".