Відомий російський гуморист і ведучий Максим Галкін порадував знову фанатів новими знімками на сторінці в соціальній мережі Instagram. Чоловік досить активний користувач Інтернету, і не упускає можливості показати новий контент.

Таким чином повідомляється, що в соціальній мережі Instagram Максим Галкін зібрав величезну аудиторію, на нього підписано практично дев'ять мільйонів людей.

Цього разу він опублікував кадр в яскравій жовтій футболці і червоній пов'язці на голові, модний аксесуар, який зараз досить популярний. Можна зробити висновок, що Максим Галкін не відстає від трендів.

Даний знімок був зроблений на якихось зйомках. Де саме зараз знімається чоловік - поки що мабуть секрет.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фанати в коментарях припустили, що вони знімають новий сезон програми «Музикаліті», яке виходить на You Tube каналі лейбла Gazgolder.

Не забуває і пожартувати чоловік в коментарях. Підписниця зробила комплімент стосовно його зовнішнього вигляду: "Максим, ви все молодшаєте, зворотний відлік на обличчя!😃 👍", на що їй гуморист відповів: "Ні, це просто тоналка і світло хороше😊".

Коментарі під постом Максима Галкіна, фото: скріншот
Коментарі під постом Максима Галкіна, фото: скріншот

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак. У мережі з'явилася інформація про те, що Ксенія Собчак опублікувала своє фото з відпочинку в Insatgram, яке прокоментував гуморист.

А ще колишня дружина Володимира Кузьміна розповіла про дітей Пугачової від нього.