Українська плюс-сайз модель і володарка рекордного для України натурального бюста 15-го розміру Міла Кузнєцова продовжує розвивати свою присутність у соцмережах. Зокрема після Instagram жінка вирішила підкорити TikTok запальними і дуже відвертими танцями.

Однак нещодавнє відео з тіктока вийшло особливо безсоромним через весільну пісню і відповідний їй танець з елементами, які відсилають до статевого акту.

"Гоп ца-ца, гоп ца-ца, хочу кожну нічку,

Чики-дрики, чики-дрики гарну молодичку!" — співають на відео.

Міла мило виконує танець, демонструючи груди у шикарному декольте, а ось її партнер рухається більш хаотично. Але як тільки приспів переключається на "чики-дрики" — одразу робить недвозначні рухи тазом вперед-назад. Міла немов не помічає цих незвичних танцювальних па, але урешті-решт демонструє здивований вираз обличчя.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

@slezhuzatobou

♬ оригинальный звук - Слежу за тобой

У коментарях українці і навіть іноземці виразили думку, що їх дещо дратує чоловік з відео - але ж саме він і створює комічний ефект.

Раніше Українка з 15-м розміром грудей Міла Кузнєцова поділилася дуже особистим: тест показав...

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей показала свої буйки у всій красі:"для найвідданіших".

Як повідомляв портал Знай.uа, рекордсменка України Кузнєцова затьмарила переможницю "Євробачення" 13-м розміром грудей.

Також портал Знай.uа писав, що Міла Кузнєцова з 13-м розміром пообіцяла дещо цікаве:"Покажу багато".