Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в спекотний Єгипет, насолоджуючись блакитною водою, піщаними пляжами і теплим сонечком. Так, артистка виставила серію яскравих фото, вирішивши не тільки насолоджуватися розвагами на території готелю, але і відправитися на екскурсію, відвідавши популярне туристичне місце - храм Хатшепсут, зведений на початку 15 століття до нашої ери в Верхньому Єгипті на західному березі Нілу.

Красуня приміряла спортивні штани чорного кольору, масивні кросівки і бейсболку, а "фішкою" вбрання стало досить відверте боді на тонких бретелях і глибоким декольте. Також зірка зробила кілька знімків на тлі самого храму і старовинних скульптур.

"Люксор. Храм Хатшепсут

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

2021"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Лесю компліментами:" Стильна та красива😍"," Лара Крофт)"," Крутяжка😂 😍"," Лара Крофт по українськи😍", " відразу перенеслася в часи Серйозного Сема😄 💣"," ОООО Lara Croft😍", " красиво-то як..😍 ", "Неймовірна краса🔥 🔥 🔥", " Леська ти не запарилась???😂🔥😂".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.