В Україні, 26 березня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, почнеться поступове повернення більшого тепла. Вітру практично не буде, також як і опадів і низької температури. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, завтрашній день подарує надію на довгоочікувану весну без натяку на зиму. Надається прекрасна можливість для прогулянки в останній будній день на цьому тижні.
Ні сильного вітру, ні опадів завтра не буде у всіх областях, крім південної частини України та південного сходу. Температура повітря у всіх областях очікується в межах + 6℃ ...+12℃ протягом дня, -2℃ ...+ 0℃ вночі. У Криму до + 5℃ ...+7℃. Максимальну температуру можна помітити в західних областях. Приміром, в Ужгороді очікується +9℃ ...+ 11℃ вдень.
Температура повітря в Києві буде близько + 7℃ ...+ 9℃ вдень, вночі -1℃ ...+1℃. Вітер буде північним (3-8 метрів в секунду). На вихідних стане ще тепліше. Тому Наталка Діденко рекомендує поступово заглядати в шафу, щоб шукати заміну зимовій курточці у вигляді демісезонного пальто і легкої куртки.

Прогноз на 26 березня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 26 березня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Кліматологи попередили, що підвищення температури повітря в такому темпі призведе до плачевних наслідків.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад, такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще