Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на телеканалі "1+1" стартував культовий проект "Голос країни" 11 сезон, а разом з ним з'явилися і нові інтриги. Крісла зіркових тренерів цього року зайняли Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Олег Винник і Монатік, прикувавши до себе погляди тисяч українців.

На офіційному акаунті "Голосу" в Instagram з'явилося коротеньке інтерв'ю Тіни, яка сиділа в суддівському кріслі, примірявши шкіряну сукню яскраво-червоного кольору на масивній срібній блискавці, доповнивши вбрання маленькими золотими сережками-кільцями і ніжним нюдовим макіяжем, акуратно зібравши довге волосся назад.

Так, артистка вирішила дати пораду всім новачкам, детально розповівши, як позбутися від хвилювання перед виходом на сцену. За словами самої зірки, нервове напруження буде завжди присутнім, проте щоб перебороти його, варто усвідомити, що це лише так званий обов'язковий трамплін для досягнення мети.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Неможливо не хвилюватися перед виходом на сцену.

Треба просто зрозуміти, що це етап і трамплін до вашої місії.

Це шлях."

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату