Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість повернулася з Одеси, де гостювала у батьків разом з їх з чоловіком Владом Топаловим сином Мішею, а тепер вирушила підкорювати сонячний Дубай, ОАЕ. Так, артистка вже встигла виставити кілька яскравих кадрів з готелю, а також зізналася, що коханий, який з дитиною залишився в Москві, влаштував для неї справжній сюрприз.

Коли красуня повернулася в номер, то помітила величезний букет квітів і маленьку листівочку, адресовану їй. Як виявилося, Влад Топалов замовив для дружини подарунок, незважаючи на те, що та перебувала далеко від сім'ї, а послання в листівці дуже зворушило зірку. Регіна зробила ніжне фото, примірявши сукню темно-синього кольору з глибоким декольте, зібравши довге волосся наверх і доповнивши образ макіяжем з кораловою помадою на губах.

"Love is отримувати квіти в будь-яку точку світу від коханого чоловіка і сина ❤️😪.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Коли прочитала листівку, зворушилася )

Люблю, @vladtopalovofficial )"

Фолловери не пройшли повз: "який гарний😍 весняний❤️", " гармонія прям в кольорах😍 😍 😍"," як же це мило, будьте щасливі ❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Влад такий романтик😍❤️ Регіна як тобі пощастило❤️ дуже красивий букет😍", " як же це мило, будьте щасливі ❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася