Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, випустила новий альбом GROSU, а тепер інтригує ще однією довгоочікуваною новинкою - прем'єрою україномовної пісні.

Так, артистка виставила обкладинку треку з намальованими пухнастими крилами, видавши креативну назву пісні - "Міріада" і повідомивши, що її прем'єра відбудеться вже зовсім скоро, в п'ятницю 26 березня. При цьому красуня поцікавилася у численних шанувальників, чи знають вони значення даного слова, яке дійсно в розмовному стилі вживається не так вже й часто.

"Вже завтра 🌠 🌠 🌠

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Прем'єра пісні #МІРІАДА ☄️️ ️ ️ ️

Хто знає значення цього слова?:)"

Фолловери не пройшли повз: "незлічена кількість", " чекаємо❤️", " в очікуванні🔥 🔥 🔥 🔥", " незліченна безліч чого небудь.", "Оу май, я знаю це буде гармата🔥 💓", " безпоняття що воно означає️️", " Я вже в передчутті 😍😍😍😍", "🔥🔥🔥чекаю новинку".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу