Всесвітньо відомий американський актор Джонні Депп зазнав чергової поразки в суді.

Апеляційний суд відмовив йому в праві оскаржити вирок суду у справі проти видання The Sun про наклеп.

Таблоїд називав чоловіка "катуванням дружини" і це Джонні Депп не може забути, також як і витівки колишньої дружини Ембер Херд. В результаті The Sun зіпсували репутацію актора в суспільстві, але він не має наміру здаватися. Адже тепер у нього багато часу, так як ніяких зйомок не заплановано.

Джонні Депп, фото Getty Images
Джонні Депп, фото Getty Images

Депп збирається надати в американському суді "повний і незаперечний доказ своєї правоти". Ще в 2020 році, в листопаді, Джонні програвав у суді справу про наклеп проти The Sun, яке в 2018 році опублікувало статтю зі звинуваченнями актора в насильстві по відношенню до Херд. Ці твердження артист назвав помилковими. І згодом втратив роль в кінофраншизі "Фантастичні тварини", так як не зміг довести свою невинність.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Джо річ - юрист актора - зазначив, що рішення Лондонського суду в їхній команді вважають спірним. Представник Ембер Херд заявив, що її адвокати задоволені і не здивовані таким рішенням суду.

Ембер Херд, фото Getty Images
Ембер Херд, фото Getty Images

Нагадаємо, Джонні Депп, Валерія, Кіану Рівз, Шерон Стоун та інші: зірки за 50, які розгадали секрет молодості

Як повідомляв Знай.ua, "Фантастичні тварини" програли: Джонні Деппу знайшли заміну, але він залишився у виграші