Кілька днів тому, 19 березня 2021 року, всіма відомій радянській та українській письменниці-шістдесятниці, поетесі ліні Василівній Костенко виповнився 91 рік.

Сьогодні на неофіційній сторінці цінителів і шанувальників, присвяченій творчості геніальної поетеси, з'явилася публікація з витягом з її вірша. Рядки взяті з твору під назвою "Ой осінь, осінь, барви чудотворні!...".

"Які минають люди неповторні! Хоч би іще хоч трошки побули!", - йдеться у вірші, який дуже підходить до наданої новини, адже в цей же день, 25 березня, в 1999 році пішов з життя В'ячеслав Максимович Чорновіл.

Ліна Костенко, скріншот: Youtube
Ліна Костенко, скріншот: Youtube

"P.S. 25 березня 1999 року Україна втратила свого Великого Сина, а Народний Рух України свого Лідера – Вячеслава Максимовича Чорновола", - написано в публікації після рядків з вірша Ліни Костенко.

Ліна Костенко, скріншот: Instagram
Ліна Костенко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Україна втратила кращого керівника країни!!!!!!!", - написав один з користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Ліні Костенко - 91: непроста історія поетеси, яка заслужила народну любов українців. Ще школяркою вона почала займатися літературою, перші вірші видала в 16 років.

Як повідомляв Знай.ua, Ліна Костенко "зігріває" українські серця в ці важкі часи: взаємність дуже важлива

Також Знай.ua писав, легендарній Ліні Костенко - 91: як проходить життя української Марусі Чурай