Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 70 тисяч осіб.

До цього Вакарчук ділився архівним знімком, де постав з довгими локонами в колі інших музикантів, серед яких можна помітити геніального покійного виконавця і вокаліста групи "Скрябін" Андрія Кузьменка. А зараз же Святослав виклав чорно-білу фотографію в колі учасників "Оранжереї".

"Вже через 10 хвилин-дивіться відеопрем'єру "Оранжереї" на @megogolive_ua!❤🔥🎶 Посилання зверху, в шапці профілю️️", - написав він у підписі до публікації.

Святослав Вакарчук, скріншот: Instagram
Святослав Вакарчук, скріншот: Instagram

Чотири чоловіки, включаючи Святослава Вакарчука, постали навколо співачки Віталіни, що бере участь в "Оранжереї". "Вже очі на лобі від очікування)))", "❤️", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Отця Святослава Вакарчука увічнили у Львівському університеті: "Це велика честь". Кафедру теоретичної фізики Львівського національного університету імені Івана Франка назвали на честь покійного Івана Вакарчука – вченого-фізика, ректора університету в 1990-2007 і в 2010-2013.

Як повідомляв Знай.иа, Святослав Вакарчук здивував архівним фото з покійним Кузьмою Скрябіним: "Подумала - Цой"

Також Знай.ua писав, Святослав Вакарчук після політики вдарився в спорт - Світоліна поспішає на допомогу: "Є чим пишатися..."