Росіянин ще в грудні 2020 року виграв понад 330 мільйонів рублів (понад 120 млн гривень), але ще їх не забрав. Про це повідомили в "Столото", передають росЗМІ.

Чоловік придбав квиток за 200 рублів у відділенні "Пошти Росії" в Твері на вулиці Фрунзе, 20.

"Цей виграш став не лише рекордним для Тверської області, але і увійшов в топ-3 найбільших лотерейних перемог минулого року згідно зі статистикою "Столото", - розповіли в компанії.

Уточнюється, що учасник лотерей, організатором яких виступає Міністерство спорту РФ, може забрати свій виграш протягом 195 днів з дати публікації результатів відповідного тиражу.

Якщо з якоїсь причини переможець не зміг пред'явити квиток для виплати виграшу в зазначений термін, йому дається ще три роки. Після закінчення цього терміну незатребуваний виграш у повному обсязі піде в бюджет держави.

лотерея, фото Pxhere
лотерея, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ситуація, коли переможець не відразу звертається за виграшем, не унікальна. Проте минуло вже три місяці з моменту проведення розіграшу. Ми дуже сподіваємося, що щасливчик нарешті з'явиться, поділиться історією своєї лотерейної перемоги, отримає виграш і розумно ним розпорядиться", - заявив директор з продажу компанії Роман Роменський.

За його словами, 330 мільйонів рублів – найбільший виграш у "Спортлото" 4 з 20" з моменту перейменування держлотереї.

Нагадаємо, українець виграв у лотерею 33 мільйони: "Тепер я Рокфеллер".

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік виграв 1,5 мільйона і втратив Квиток: "Я був у нестямі..."

Також портал Знай.uа писав, що парочка щасливчиків тричі зірвала джекпот в лотерею на сотні тисяч.