У Бразилії стався жахливий випадок, який вражає жорстокістю. Батьки думали, що в їх доньку вселився демон. Родичі звернулися за допомогою до місцевого священика, щоб той провів обряд екзорцизму.

У мережі з'явилося моторошне відео, на якому пастор буквально гвалтує студентку. Рідні були впевнені, що священнослужитель допоможе вигнати з дівчинки злого духу. Однак у нього були свої наміри...

У той час як "пацієнтка" спала, чоловік підкрався до неї і зняв штани. При цьому він не зупинився навіть, коли дівчина прокинулася. Пастор не знав, що його знімає прихована камера.

Коли родичі постраждалої побачили жах, що відбувається на камерах спостереження, вони відразу кинулися на пошуки негідника. За свій проступок ґвалтівник отримав на повну. Його побили і змусили вибачитися на камеру.

скріншот з відео
скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з відео
скріншот з відео

скріншот з відео
скріншот з відео

скріншот з відео
скріншот з відео

Нагадаємо, шаманка забила 9-річну дівчинку палицею, виганяючи "злих духів": мати стояла і дивилася.

Як повідомляв портал Знай.uа, поцілунок проти демона: пастор проводив обряд екзорцизму новим методом, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Бузова жахнула пекельними конвульсіями просто на сцені: екзорцизм або наркотики.