Стало відомо про те, що в Москві помер журналіст і засновник рок—групи "Звуки Му" Олександр Липницький. Чоловікові було 68 років.

Таким чином повідомляється, що причиною смерті стало утоплення в Москва-річці.

Колишній бас-гітарист на лижах хотів перейти на лижах через річку в селищі Ніколіна гора, однак, не розрахував товщину льоду, і пішов під воду.

Олександр Липницький, фото: соціальні мережі
Олександр Липницький, фото: соціальні мережі

Про його смерть розповіла його дружина Інна в закритій групі в соціальній мережі Facebook. Його син пізніше офіційно підтвердив дану інформацію журналістам.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Сталося утоплення в четвер, 25 березня.

Нагадаємо, що Олександр Липницький відомий як один із засновників групи "Звуки Му", в якій він грав на бас-гітарі в 1980-і роки.

Олександр Липницький, фото: Wikipedia
Олександр Липницький, фото: Wikipedia

Після цього він також був учасником таких груп як "Гроздья Виноградовы" и "Отзвуки Му".

Чоловік при цьому також є автором величезної кількості фільмів і телепрограм про російську рок. Серед популярних документальних картин - про Віктора Цоя, Бориса Гребенщикова, Петра Мамонова і так і далі.

У 2000-х роках на каналі «Ностальгія» виходила його програма «ялинова субмарина».

Коли пройде прощання з чоловіком - поки що немає ніякої інформації.

Нагадаємо, 25 лютого помер актор з культового фільму" Ворошиловський Стрілець " В'ячеслав Голоднов.

Як повідомляв портал Знай.ua, у 80-річному віці пішов з життя британський актор театру і кіно Рональд Пікап. Він знімався в серіалах "Корона" і "Абатство Даунтон".

Також портал Знай.ua писав, що американський письменник, один з головних поетів біт-покоління Лоуренс Ферлінгетті помер у віці 101 року 25 лютого.