Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Нещодавно знаменитість повідомила шанувальникам несподівану новину - виявляється, їх з Вікторією Смеюхою дует "НеАнгели" розпався після 15 років успішного існування, проте красуні вирішили продовжити свій творчих шлях порізно, між ними немає конфліктів.

Так, артистка почала сольну кар'єру, презентувавши численним фанатам свою першу пісню під назвою "911", а найближчим часом інтригує ще й кліпом. Красуня також кардинально змінила образ, примірявши не тільки облягаючі чорні лосини, блузу і блейзер-оверсайз, але і каре з чубчиком замість "фірмового" довгих рудого волосся. При цьому Слава порекомендувала своїй аудиторії не надзвонювати колишнім по неділях.

"Полетіли🚀
Мій перший усвідомлений сольний!
Трек вже доступний на всіх цифрових платформах, посилання в описі профілю і в сторіз ☺ ️

Слухайте, коментуйте, не соромтеся і не дзвоніть колишнім по неділях❌
пс. на сьогодні це ще не все😘"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, а деякі навіть помітили вхожість треку з хітом Тіни Кароль "Скандал": "Кайфова дуже 🔥🔥🔥🔥🔥🔥👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💪🏻ти розумничка 😘❤️", " нарешті🤌🏽 ⚠️😂😂😂", "Слава, це просто агонь 🔥 🔥 🔥 ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ вітаю☺️", "слова пересікаються з піснею "Скандал" 🔥.Круто вийшло👍 👏 😍", " це вогонь, гармата, і мідні труби)👏 🔥".