Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників трепетним ранковим фото, позуючи в їх з чоловіком Потапом затишному заміському будинку. Так, артистка сиділа на широкому ліжку в світлій спальні, ніжно посміхаючись на камеру і примірявши лише різнокольоровий лонгслів, доповнивши образ нюдовим макіяжем.

При цьому зірка посадила між ніг білосніжну улюбленицю - собачку породи бішон-фрізе на прізвисько Мімі, яку так обожнюють численні фанати. Зірка ласкаво обіймала пухнасту малечу, тримаючи її за мордочку.

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. Одні засипали Настю і Мімі компліментами, інші ж почали оцінювати зовнішність виконавиці: "А який розмір ноги у Каменських, хто знає? ))))", "Гарнюськи❤️", "Милотулька🔥", "Що за сладун😍😍😍", "Покажи свою кисю", "Вау яка красуня тут. 🙌прям очей не відірвати❤️", " які милашки❤️😍 😍", "Близнюки".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що собачка Мімі в 2020 році вперше стала мамою: у пухнастої подружки Каменських з'явилися п'ятеро цуценят ще влітку, малюки пробули у зірок до жовтня, а після знайшли нові сім'ї.