Головний герой романтичного проекту "Холостяк-11" Михайло Заливако швидкими темпами виганяв з проекту учасник. У підсумку в фаворитках залишилося всього 12 дівчат.

Напередодні нового випуску українцям ще раз нагадали на офіційному акаунті СТБ в Instagram, хто залишився в фаворитках Заливако і запропонували вибрати ту, яку хочуть бачити обраницею Холостяка.

"З кожним випуском дівчат залишається все менше. Тому відтепер вони житимуть в одній хаті. Пишіть ім'я учасниці, за яку вболіваєте, в коментарях", - сказано в повідомленні.

Не секрет, що багато глядачів з першої серії перейнялися учасницею Юлею, яка прийшла на проект в костюмі Ростової іграшки – зайчика. Одних підкорила здатність дівчини посміятися над собою, а інших зачарувала її простота в спілкуванні при неймовірній зовнішній красі. Крім того, тяжіння між Юлею і Мішею помітили вже з першої вечірки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тому велика кількість голосів була за Юлю зайчика, з якою у Заливако вже відбувся перший поцілунок на проекті. Однак серед фавориток публіки також виявилися циркова артистка Ліза, спортсменка Даша, турагентка Катя, Віка зі світу моди і співачка Розалі.

Однак деякі переконані, що на проекті немає нікого, хто був би гідний вийти заміж за Холостяка.

"Я За Юлечку - Зайку", "Бельченко Юля", "Зайка🔥", " та з Юлею зрозуміло все було після першого побачення 😉", "Юля-зайка і Ліза", " за зайчика,саме найщириша людина і яка підходить Мішові👏", "Юля б. і Даша", "нікого немає гідного", "Ліза !! Ще з самого початку тільки за неї вболіваю", " Вікторія⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘", "Юля Карнаух", "Джессіка", " За віку, але в анонсах її щось мало, навряд переможе 😢", "не цікаво дивитися, все зрозуміло, Юля Зайка Пебедит", " Юля зайка ❤️ але подобаються ще Розалі 🧡 і Саша 💚", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі.

Також "Знай.uа" писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві.