В Одесі водії мартшруток на 168 маршруті влаштували страйк вранці, в п'ятницю, 26 березня. Про це розповіли в пабліку "Одеса як вона є".

Водії не хотіли виїжджати на рейс і причиною називали карантинні обмеження і величезні штрафи для водіїв громадського транспорту.

"з ранку пройшов страйк водіїв 168 маршруту - вони відмовлялися виїжджати. Причина протесту-неадекватні карантинні обмеження і непосильні штрафи для водіїв громадського транспорту", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, що місцева влада самостійно приймає рішення щодо того, як курсуватиме громадський транспорт, якщо їх Регіон потрапляє в червону зону.

В основному, дозволяється робота автобусів і маршруток із заповненістю місць не більше, ніж на 50%. У тому числі всі пасажири і водій зобов'язані бути в захисних масках.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українці неоднозначно відреагували на таке рішення водіїв. Люди нагадали про неадекватні, брудні скрипучі маршрутки, нахабних водіїв. Деякі ж заступилися за водіїв і відзначили, що великі гроші отримують не вони за свою важку працю, а начальники.

"водіям треба нагадати про неадекватні умови в цих брудних , скрипучих маршрутках", "поки страйкують, помили б свої замурзані маршрутки. Автобуси брудні, водії недоглянуті.", "У водіїв маршруток важка робота, і грошей вони не гребуть, на відміну від їх босів, що діляться з босами в мерії! Але ці скотовозки, засирающие трафік і повітря в місті однозначно потрібно прибирати!", "Штрафувати потрібно пасажирів!", "І офігілих водіїв", "ну так, звикли чисте бабло мішками гребти, а тут ділитися з владою треба стало", "Ось тому перевізник повинен бути державним, а не приватним. Отримувати офіційну зарплату і питань би не було", "тільки на жлобські фейси подивіться і все відразу зрозуміло стає", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Україна повстала проти грабіжницьких тарифів, заплати за газ сиди без пенсії.

Як повідомляв "Знай.иа", військовий переворот збирає фатальний урожай, тисячі студентів і медиків дали відсіч "воякам".

Також "Знай.иа" писав, що розлючені кияни оточили Раду, болить кожному українцю.