35-річна українська співачка TAYANNA зізналася, що з дитинства мала комплекси щодо своєї зовнішності.

По це вона розповіла в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях", фрагмент якої розміщений на офіційній сторінці передачі у соціальній мережі "Інстаграм".

Так, виконавиця популярних хітів мала непрості стосунки із татом — він ніколи не давав їй приводу подумати, що вона красива. Це призвело й до непорозуміння з однолітками.

"Боже, ти знаєш, скільки було таких негативних упереджень, які в мене закинули? Дівчата ж у 15 років вже розвиваються, у них починають рости якісь частини тіла. У мене фігура була гітароподібна, отож хлопці глузували. Я не розуміла, що це красиво, що це жіночно. І коли мені один хлопець сказав, що ти, як гітара, запам’ятала на все життя", — розповідає TAYANNA.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Цей комплімент змусив майбутню співачку забути про приталені сукні та сісти на дієту. Фактично, влаштувала голодування, викинула з раціону сіль, тижнями сиділа на воді. Звісно, неймовірно схудла, але впевненості дівчині це не додало. TAYANNA каже, що лише через 20 років їй вдалося прийняти своє тіло.

В інтерв'ю TAYANNA також розповіла й історію своїх стосунків, й те, що вона у них навіть зазнавала як фізичного, так і морального насильства. Його повна версія доступна на сайті "Ютуб".

Tayanna - колишня дружина продюсера Єгора Гліба, який до недавнього часу перебував у відносинах з українською співачкою Ані Лорак. У жінки є син від Гліба, якому нещодавно виповнилося шість років. І якось Катерина Осадча ретельно распрашивала Tayanna про колишнього чоловіка, який пішов до Лорак.

Нагадаємо, TAYANNA роздягається перед шестирічним сином, а що відповіла б Лорак: "Він звик"

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола і мокра: співачка TAYANNA позбавила чоловіків сну кліпом "Фантастична жінка"

Знай.ua писав, TAYANNA показала зворотний бік відносин: тікайте відразу, якщо помітите