Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в спекотний Єгипет, насолоджуючись блакитною водою, піщаними пляжами і теплим сонечком. Так, артистка виставила серію спокусливих фото, зроблених на території готелю, релаксуючи в басейні серед вілл і зелених газонів.

Красуня приміряла міні-бікіні ніжно-рожевого кольору, доповнивши образ золотими аксесуарами у вигляді браслета і підвіски, а також вузькими сонцезахисними окулярами. Зірка грайливо дивилася вдалину і посміхалася на камеру, виринаючи з води і засвітивши струнку фігуру. При цьому Леся заінтригувала "контентом для чоловіків", який буде вже в суботу 27 березня, а також жартівливо зізналася, що втягнула живіт.

"Я так розумію, що треба трошки контенту для чоловіків?

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він буде завтра😁

Ой. Дівчата, зізнаюся живіт втягнула сильно♪"

Фолловери не пройшли повз: "Охххх 🔥і Леська блііін вогонь баба ...я б одружився😍😍😍😍але вона дуже популярна куди мені там", "Скромненько 😁😁😁", "Ви шикарна ♥ просто 💣🔥🔥", "Яка «смачна»🔥🔥🔥😉", "Крашиха🔥❤️", "Шикарна😍😍😍", "Сексі 😻".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.