Відомий телеведучий, вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв насолоджується спільним життям і романтичними стосунками з люблячою дівчиною-мільйонеркою Катериною Тулуповою.

Пара будує серйозні стосунки і навіть зважилася на те, щоб народити спільну дитину. У Шепелєва є син-школяр від Жанни Фріске Платон.

Він кілька місяців інтригував шанувальників майбутнім поповненням в сім'ї і ось нарешті опублікував фото з новонародженим малюком.

"Ласкаво просимо", - написав Шепелєв.

Ведучий не став вірити забобонам і без сорому показав навіть обличчя дитини, хоч і збоку. На фотографії Щасливий батько з втомленими очима тримає на руках в ковдрі дитини.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Він ніяк не прокоментував, хто саме у нього народився. Однак блакитний колір ковдри натякнув, що у пари – син.

Шанувальники прийшли в захват від теплого фото і почали вітати Шепелєва з малюком, бажали щастя і здоров'я.

" дуже рада за Вас . Вітати. Будьте здорові, і щасливі.", "Вітаємо з народженням малюка!!! Нехай росте здоровим, щасливим і коханим, на радість вам усім!!!! 🍼 ", "Щастя яке!!!!! З додатком вас!!!!! Від щирого серця👏", " вітаю🙌 😍 😍 😍Щастя Вашій родині!", " Поздравляяяююю! 🤗Щастя вам!❤ 🌿 🌸 ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, вдівець Фріске Шепелєв в очікуванні поповнення заінтригував іменами дітей.

Як повідомляв "Знай.uа", син Шепелєва і Фріске виграв перші змагання.

Також "Знай.uа" писав, що вдівець Фріске Шепелєв дізнався, як страждають від ледачих чоловіків його фанатки.