Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість повернулася з Одеси, де гостювала у батьків разом з їх з чоловіком Владом Топаловим сином Мішею, а тепер вразила різкими змінами. Так, артистка, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 800 тис. фоловерів.

Регіна виклала несподіване відео, на якому позувала в салоні краси в Дубай, ОАЕ, зважившись на сміливий крок - красуня самостійно обрізала собі довге волосся перед дзеркалом. Зірка зізналася, що в останній раз кардинально змінювалася цілих 23 роки тому, а якось у неї трапилася істерика через те, що майстер прибрав не 2 сантиметри волосся, а 5. Цього разу Тодоренко обрізала близько 30 сантиметрів волосся.

"Зістригла все непотрібне) і тепер я вільна)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

не повірите, але останній раз я кардинально змінювалася 23 роки тому! 23😱😱😱

У 7 років перед школою мені зробили стрижку каре, і то однією з причин стали воші🪳 😆, яких легше вичісувати з короткого волосся)

І ось вчора я зрозуміла, що прийшов час, я готова до змін. Приголомшливий майстер з Дубай @nicolashalak вручив мені ножиці ☺️і сказав: "Cut it!”

Для мене було важливо самій зробити цей крок.

Хтось дозволяє собі змінюватися кожен місяць, а я іноді після підстригання кінчиків плакала в туалеті😂 😂 😂, а один раз у мене навіть трапилася істерика, коли майстер прибрав не 2см, а 5🙈!

Результат я покажу вам трохи пізніше, але такою мене ще ніхто не бачив. Сьогодні вранці, проходячи повз дзеркала, я дуже здивувалася, побачивши нову себе)

Весна - час змін ❤️☺️"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася