Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на телеканалі "1+1" стартував культовий проект "Голос країни" 11 сезон, а разом з ним з'явилися і нові інтриги. Крісла зіркових тренерів цього року зайняли Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Олег Винник і Монатік, прикувавши до себе погляди тисяч українців.

На офіційному акаунті "Голосу" в Instagram з'явилося коротеньке інтерв'ю з учасниками проекту, де кожному запропонували вибрати, що їм більше до душі - сидіти в кріслі і вибирати учасників або стояти на сцені, виступати першим або останнім. Також у виконавців поцікавилася, яке вбрання їм подобається більше - розкішне плаття Тіни Кароль або ж сексуальний костюм Наді Дорофєєвої.

Варто відзначити, що на вокальних боях Надя була в комбінезоні чорного кольору з глибоким декольте, а Тіна - в елегантній шкіряній сукні бордового кольору.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"А що обереш ти: розкішну сукню Тіни Кароль чи сексуальний костюм Наді Дорофеєвої?😉

Дивись, як відповіли на цікаві запитання учасники боїв 11 сезону «Голосу країни»🔥"

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату