Відома російська співачка МакЅим поділилася ностальгічним знімком зі своїми фанатами. Дівчина показала подарунок з "іншої планети".

Таким чином повідомляється, що співачці Максим хтось подарував раритетну касету, на яку записаний один з її альбомів «Мій рай». Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Випущений він був 14 років тому, в 2007 році. Тоді артистка була однією з найпопулярніших в країні, але, з тих пір багато що змінилося.

"Сьогодні подарували річ з іншої планети🤣 хто пам'ятає що це?😅 » - підписала жінка пост.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дійсно, багато хто вже і не згадають що це, а молодше покоління і зовсім не знає про існування таких касет.

У коментарях фанати впiзнали, що у дівчини в руках: "Аудіокасета 😂 у мене досі є кілька штук і носій живий на якому можна прослухати", "Ох, нічого собі😻", "Класика", "Ностальгія".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Останні роки популярність артистки стихла, проте її виступи все одно користувалися популярністю і були розплановані на рік вперед.

Життя дівчини змінилося вмить. Зірка потрапила в серйозне ДТП. Наслідками аварії стали постійні головні болі і набір зайвої ваги.

Зараз все налагодилося. Вона привела себе в порядок, і відновилася.

Нагадаємо, МакЅим вийшла з лікарні, куди потрапила після аварії

Як повідомляв портал Знай.ua, зникла МакЅим вийшла з тіні і запалила свічки

Також Знай.ua писав, співачка МакЅим "зламалася" прямо на сцені