Довгоногі красуні українського шоу-бізнесу, співачка Оля Полякова і телеведуча Леся Нікітюк вирішили влаштувати собі райські канікули, відправившись на відпочинок в теплі краї і виставляючи безліч фото і відео в Instagram, позуючи в бікіні.

Так, на офіційному Instagram-акаунті шоу "Зірковий шлях" з'явився яскравий фотоколаж, на якому шанувальникам зірок запропонували порівняти, яка ж з артисток краще підготувалася до літа, демонструючи фігури в бікіні.

Полякова вибрала для сонячних ванн золотий купальник, чорну бейсболку і сонцезахисні окуляри, а Нікітюк приміряла ніжно-рожеве міні-бікіні, винирюючи з басейну. Варто відзначити, що зріст обох красунь - 1,80, вони обидві блондинки і справжні народні улюблениці.

"Битва пляжних фото 🔥

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Зима цьогоріч виявилася затяжною, отож зірки не чекали «з моря погоди» — зібрали валізи та гайнули на курорт. Так, наразі теплом насолоджуються детектив шоу МАСКА @maskaukrainetv Оля Полякова @polyakovamusic та ведуча Леся Нікітюк @lesia_nikituk.

Окрім того, обидві гріють фанів спекотними знімками."

Фолловери не пройшли повз: "обидві красуні 🔥 🔥 🔥 ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ приголомшливі😍", " обидві дуже красиві 👸 👸 кожна по своєму прекрасна❤️❤️❤️"," наші дівчата найкращі 💖💖💖💖💖💖😍😍😍😍😍😍 обидві💞💞💞💞💞💞💞🐾🐾🐾🐾🐾", "Леся така як в житті, Полякова хитрує".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.