Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, випустила новий альбом GROSU, а тепер ще й представила довгоочікувану україномовну пісню "Міріада".

Так, артистка вирушила в студію радіо "Люкс ФМ", де дала коротеньке інтерв'ю, розповівши про саму композицію і її значення, проте на цьому ранкові пригоди красуні не закінчилися. Виявляється, вони разом з ведучим Славою Дьоміним зіграли в гру, чоловіки проти жінок, в якій жінки перемогли.

За це Славі довелося виконувати досить дивне завдання: чоловік став на карачки в центрі Києва, а Аліна сіла на нього зверху. При цьому Дьомін голосно кричав фразу "Я кінь Гроський!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Боже, що це було 😅😂😂😂 ось так почався мій сьогоднішній день разом з @radioluxfm @slavademin_official @t_tatarchenko 🤣❤️❤️❤️

грали ми в гру...чоловіки проти жінок, дівчата отримали перемогу і Славі прийшлося виконувати ось це завдання🙈🙈🙈

Слав, нічого особистого!!!)) вони мене заставили 🤪😂😂😂

а якщо серйозно, дякую за чудовий настрій, що моя прем’єра пісні #Міріада була ще кращою разом з вами:)

П.с. Сподіваюсь, ти не стер колінця 😂😂😂"

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу