Італійський підприємець і медійна персона Джанлука Ваккі, відомий завдяки своїй яскравій зовнішності в солідному віці і запальним танцям, показав миле відео з маленькою донькою.

Кадри з чарівною малятком, яка кусає тата за ніс, зачарували більше 1,5 мільйонів шанувальників в Instagram.

Крім відео, де він грає з донькою Блу Єрусалимою і вона кусає його за ніс, Джанлука часто публікує фото і відео з маленькою спадкоємицею. Дівчинка виглядає щасливою і здоровою, хоча при її народженні все було не так гладко.

Шанувальники прийшли в захват від милого відео і залишали реакції і компліменти малятку в коментарях. А деякі і зовсім відзначили, що заради таких моментів і варто жити.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"заради таких моментів варто жити❤️", "Гарнюня", " Милота!", "Які вони милі", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, що дівчинка народилася з патологією — розщепленням неба (Розмовна "вовча паща").

Так, бізнесмен і його кохана Шарон знялися разом з донькою для глянцевого видання HOLA. Це була перша можливість для широкої аудиторії побачити дитину.

На сторінках видання з'явилися не тільки зворушливі фото з сім'єю, а й несподіване зізнання — Блум народилася з патологією, більш відомою як вовча паща. Як розповідає сам Джанлука Ваккі, це досить поширена проблема-вона зустрічається у одного малюка з 700. На щастя, батьки впевнені, що медики зможуть допомогти.

Раніше ми повідомляли, "Танцюючий мільйонер" Джанлука Ваккі після пологів змушує дружину худнути приємним чином.

Як повідомляв "Знай.uа", "Танцюючий мільйонер" Джанлука Ваккі вперше показав дочку, що народилася з"вовчою пащею".

Також "Знай.uа" писав, що танцюючий мільйонер розповів про серйозну хворобу дочки-немовляти.