У місті Радомишль на Житомирщині днями сталася жахлива трагедія. Там за загадкових обставин загинув 17-річний Іван Мисливий. І зараз стали відомі моторошні деталі.

Як відомо, хлопець потонув у невеликому ставку. Підлітка шукали чотири дні, і зважаючи на обставини місцеві жителі називають смерть загадковою. Водночас у поліції заявили про нещасний випадок, однак люди підозрюють, що його могли вбити. Про це пише "Вголос". Місцеві мешканці розповіли, що кілька років тому в цьому ж озері знайшли й бабусю хлопця.

Іван Мисливий зник у ніч із 18 на 19 березня. Того вечора він зустрівся з друзями й був п'яним. Івана підвезли додому та близько першої ночі висадили на перехресті. Звідти до будинку його бабусі потрібно було пройти буквально три будинки, але у неї він так і не з'явився.

Іван Мисливий, фото: vgolos.com.ua
Іван Мисливий, фото: vgolos.com.ua

Вранці друзі забили на сполох, адже не могли додзвонитися до хлопця. Рідні звернулися у поліцію. Івана чотири дні шукали правоохоронці, рятувальники, місцеві жителі. Знайшли ж його зовсім випадково в очеретах в озері.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Місцева мешканка, яка добре знала сім'ю Івана зізнається, що випадок дуже загадковий і схожий на містику. Після смерті рідних молодшого брата і Ваню забрала до себе рідна тітка Світлана. А люди вважають, що причина криється у будинку, де проживала сім'я.

"Буквально за останні три-чотири роки в нього померли всі рідні. Його мама Ольга хворіла й померла кілька років тому. Років три тому помер батько, він працював у місцевому лісгоспі. Ті, хто його знав, говорять, що він трагічно загинув, але подробиць я не пам'ятаю. А ще раніше з дому пішла й не повернулася одна з його бабусь. Пізніше її тіло знайшли саме в цьому озері, де і потонув Ваня! Це просто містика якась", – каже жінка.

Іван Мисливий, фото: vgolos.com.ua
Іван Мисливий, фото: vgolos.com.ua

У пресслужбі поліції Житомирської області повідомили, що справу кваліфікували як нещасний випадок.

"Хлопець потонув. Тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть, не виявлено. Чому і як це сталося, він уже не розповість", – пояснили правоохоронці.

Проте містом ходять чутки про те, що на тілі загиблого все-таки були якісь сліди. Водночас багатьох дивує місце, де виявили тіло.

"Саме озеро було в льоду. Але Ваню знайшли не з того боку, звідки він міг йти від перехрестя. А на протилежному березі, те місце в нас називається "на шпилі". Там є такий обрив. Відстань до нього, якщо йти навколо озера, приблизно кілометр. Але Ваня не був у тому стані, щоб стільки пройти, та ще в темряві. Він явно не сам туди добрався", – додала місцева мешканка.

Пошуки підлітка, фото: vgolos.com.ua
Пошуки підлітка, фото: vgolos.com.ua

Пошуки підлітка, фото: vgolos.com.ua
Пошуки підлітка, фото: vgolos.com.ua

Нагадаємо, загадкова загибель п'яти ув'язнених в СІЗО приголомшила Одесу: родичі підозрюють найстрашніше. Істинну причину смерті не говорять і постійно переводять стрілки

Як повідомляв портал "Знай.ua", загибель підлітка в Прилуках отримала загадкове продовження: знайшли перекопану землю. Загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями

Також "Знай.ua" писав, що загадкова смерть прикордонника на Закарпатті не дає спокою українцям: "Його вбили". 23-річний мешканець Рівненщини Ярослав Петрина повернувся додому зі служби в труні