Відомий український комік і колишній фаворит "Холостячки" Ксенії Мішиної Андрій Рибак взяв участь у незвичайній фотосесії зі своєю коханою.

Відповідний ролик пара опублікувала на своїх сторінках в Instagram.

Ще під час проекту "Холостячка" Андрій Рибак зізнався, що за межами зйомок його чекає дівчина на ім'я Аліна. Цей факт не зміг залишити героїню в спокої, тому незабаром комік покинув реаліті. Довго нудьгувати йому не довелося-відразу після виходу з проекту він возз'єднався з Аліною Смирновою і перестав це приховувати від публіки.

Нещодавно пара опублікувала на своїх сторінках романтичний відеоролик з недавньої фотосесії. Незвичайність цих кадрів була в тому, що кохані знімалися під водою. Аліна Смирнова відзначила неймовірну бурю емоцій у зв'язку з минулою зйомкою.

"Земля йде з-під ніг, ось так новини, я в невагомості, поруч з тобою, тяжіння нуль. Найнеймовірніша зйомка в моєму житті! Емоції просто зашкалюють💙", - написала дівчина під постом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Андрій Рибак виявився менш сентиментальним, зазначивши, що це була крута фотосесія і зовсім скоро він покаже шанувальникам її результат.

У коментарях під відео з'явився і незмінний ведучий "Холостяка" Гриша Решетник. Він поцікавився у рибалки, коли вже чекати весілля і навіть запропонував деякі дати проведення.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Андрій Рибак з "Холостячки" показав, як змусив дівчину задовольнити чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, дівчина фаворита Мішиної рибалки засумнівалися в правильності свого вибору:"я люблю...".

Також Знай.uа писав, що дєвушка Рибака з Холостячки поділилася з фанатами потаємним:"жити в токсичних відносинах".