Російський гурт "Руки вверх" дав багатотисячний концерт у столиці Білорусі Мінську.

Подробицями про виступ під час пандемії та тривалої політичної кризи у країні під диктатурою Олександра Лукашенка поділився соліст музичного колективу Сергій Жуков на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Так, лідер легендарного гурту показав, як велелюдний стадіон Мінськ-Арена виконує один з головних хітів — "Восемнадцать мне уже", слова якого добре знайомі сотням людей по всьому пострадянському простору.

"Я найщасливіша людина на Землі!" - пише Жуков в описі до відео.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Друзі, немає таких слів, щоб описати, які емоції я вчора пережив!! 🙏

Майже 15000 осіб, які співають зі мною, а іноді і замість мене ..)) І це відчуття .., що не бачився зі своїм глядачам не рік, а років 5! 🙈 Як же я цього чекав! Спасибі за вашу любов! ❤️❤️❤️" — поділився враженнями Жуков в іншому пості з відео з концерту.

Варто зазначити, що на відео добре видно, що натовп глядачів не користується засобами індивідуального захисту. Це логічний наслідок політики де-факто президента Білорусі Олександра Лукашенка, який є одним з головних COVID-дисидентів серед світових лідерів.

Нагадаємо, Сергій Жуков з "Руки вверх" показав себе в молодості і заговорив про розвал Росії: "Хоч мікрофон був".

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Жуков розповів про порятунок від Шкуродерів: зламали ноги і напхали таблетками.

Також портал Знай.uа писав, що солісту "Руки вверх" Жукову пригадали, як він гуляв у 90-х: "Доньці вже 16".