У суботу, 27 березня, на телеканалі "СТБ" відбувся 8 випуск кулінарного проекту "МастерШеф. Професіонали " -3. Дізнаємося, хто боровся за місце в шоу і як пройшла битва чорних фартухів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ новому випуску заради страв, які називали судді, Учасники називали компроміси, на які готові піти заради нього. Так, з варіантів кулінари відмовлялися від плити, втрачали 10 хвилин робочого часу або обов'язково додавали в блюдо ліверну ковбасу.
У другому конкурсі за тиждень вони повинні були для гостей приготувати з рослинних продуктів бургери, які було б складно відрізнити від м'ясних. Вони намагалися зробити котлету, яка повинна максимально бути схожою від справжньої м'ясної за текстурою, смаком, кольором і запахом.
На Битві чорних змагалися за своє місце на проекті Ліда, Руслан, Микола Овчаренко і Віктор Шайдецький. Під баранчиками кожного з кулінарів чекало своє блюдо: у Ліди-Равіолі, у Руслана ― сібас з крем-сиром, у Віктора ― такос з яловичиною, а у Миколи ― Індонезійська насі-горенг.
Їм потрібно було повторити оригінальне блюдо, проте комора з девайсами була закрита. У них була мікрокухня.
За 1,5 години вони повинні були створити міні-копію відомої страви. І всі чудово впоралися з цим непростим завданням, судді відзначили, що за смаками страва була 1:1 з оригіналом, а Ектор похвалив учасників за тонку роботу і витримані смаки.
Раніше ми повідомляли, суддя "Майстер шеф" Ектор Хіменес-Браво вивалив міцні біцепси, дівчатка облизуються
Як повідомляв "Знай.uа", Тетяна Литвинова з МастерШеф зізналася, як завжди залишатися красивою, рецепт на мільйон.
Також "Знай.uа" писав, що "МастерШеф. Професіонали " випуск 7: Хто став бруднулею і вилетів з кухні проекту.