Відома на всю країну журналістка, особистий прес-секретар українського президента Володимира Зеленського Юлія Мендель продовжує розповідати своїм підписникам в соціальних мережах цікаві історії про те, як у неї йдуть справи.

Цього разу Юлія Мендель анонсувала вихід нового інтерв'ю. Президентський прес-секретар прийшла в гості до журналістів телеканалу "Дом".

Про це стало відомо завдяки публікації Юлії Мендель в мережі Instagram.

Юлія Мендель, фото: Instagram
Юлія Мендель, фото: Instagram

"Готуємося до ефіру. Дивіться нас сьогодні о 20:50, на телеканалі Дом", - заявила Юлія Мендель у короткому відео.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

На опублікованих кадрах можна помітити не тільки анонс нового ефіру, але і новий наряд, якими так любить хизуватися президентська секретарка. На цей раз на шиї Мендель красується золотий ланцюжок з підвіскою, її зачіска отримала новий стиль, а діловий верх доповнює кремовий піджак. Також складно не помітити великих сріблястих сережок, які буквально звисають з її непомітних вушок.

Відео з анонсом нового ефіру зібрало вже більше 2 тисяч переглядів. Українці почали активно коментувати публікацію Юлії Мендель: "Спеціально нагадування на 20-50 поставлю"," До зустрічі", "Не забудьте: сьогодні стрілку годинника на годину вперед перевести потрібно", "Відбираєте у Аліси Медової статус найкрасивішої блогерки", " Бл* що за понти?".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, секретарка Зеленського Мендель вже почала святкувати 8 березня: "Це ж агресивне свято".

Як повідомляв Знай.uа, секретар Зеленського Мендель змусила маленьку дівчинку змінити світ: "Мудрість вражає".

Знай.uа писав, секретар Зеленського Мендель вразила українців "Обрізаною пуповиною".