Дружина українського коміка Вікторія Ткач похвалилася сонячним знімком дочки Лізи.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Як сам гуморист Юрій Ткач, так і його дружина Вікторія, є активними користувачами соціальних мереж. Якщо актор здебільшого публікує свої кумедні фото і іноді в його стрічці можна побачити сімейні знімки, то у його дружини все навпаки – практично всі публікації присвячені маленькій дочці Лізі.

Цього разу блогерка похвалилася черговим знімком дочки. Крихта Ліззі, як її називають батьки, здалася в блискучій бірюзовою курточці і світло-сірій шапці. Через те, що на її обличчя падало західне сонце, знімок став ще більш весняним і світлим.

"Мій Всесвіт 🌍..)))) #крошкаlizi😘", - написала Вікторія Ткач під постом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пост Вікторії Ткач в Instagram / скріншот
Пост Вікторії Ткач в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники захопилися красою зіркової дочки, засипавши її компліментами. Багато відзначили, що Ліза дуже сильно нагадує свого батька Юрія.

"Така зірка!!!", "Красуня", "Копія тата", "Така мила дівчинка", "Космічна", "Дуже красива дівчинка. Вона так швидко виросла", "Така вона ... Така ... Прям весна в очі ... Прям тепло...", - написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що у дочки Юрія Ткача знайшли "спорідненість" з Майклом Джексоном, навіть батько підтвердив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач дав коротеньке інтерв'ю, розповівши про маленьку доньку.

Також Знай.uа писав, що Юрій Ткач поділився з шанувальниками радісною новиною.