Близько 350 тис. українців встало в чергу на вакцинацію. Про це повідомили в ЦОЗ.

Там нагадали, що записатися можна через "Дію", а також через контакт-центр МОЗ.

Записуватися в лист очікування не потрібно таким категоріям: працівникам сфери охорони здоров'я, освіти, соцсфери, працівникам поліції або інших силових відомств, військовослужбовцям. Їм і без запису покладена вакцинація в першу чергу.

Вакцинація / скріншот з відео
Вакцинація / скріншот з відео

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я України Максим Степанов спробував пояснити причини затримок у виконанні вакцинації населення. Основною проблемою глава МОЗ назвав неготовність пунктів для вакцинації, пославшись на дивні приводи, за які йому соромно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми відстаємо майже в два рази, трохи менше, в 1,8 рази від того плану, який ми намітили", – прокоментував ситуацію Степанов.

Головна причина затримок-неготовність пунктів для вакцинації, при чому пояснення такої неготовності настільки дивні, що міністру, за його словами, "соромно".

Раніше ми повідомляли, Комаровський дав важливу інструкцію батькам, що повинні вміти малюки в 2 роки.

Як повідомляв "Знай.uа", у Львові тяжко хворий хлопчик врятував своє життя одним дзвінком, мама навіть не підозрювала.

Також "Знай.uа" писав, що українкам розповіли, які правила починають діяти з 1 квітня.