У Китаї утворилася величезна автомобільна пробка через вантажівку Evergreen, яка перегородила дорогу.

Про це пише видання Mothership.

Повідомляється, що в суботу вранці, 27 березня, на швидкісній автомагістралі в Нанкіні, Китай, сталася ДТП – вантажівка компанії Evergreen втратила управління, перекривши тим самим практично всю трасу. Через аварію на автомагістралі утворився величезний затор.

Що примітно, подія потрапила до уваги ЗМІ через те, що вантажівка, що перекрила дорогу, належить тій же компанії, що і судно Ever Given, яке перекрило Суецький канал.

Крім того, що транспорт належить одній і тій же компанії, користувачі мережі виявили і ще один збіг – вантажівка і корабель відхилилися від курсу вправо і зупинилися під кутом приблизно в 45 градусів, утворивши пробку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

ДТП / фото: соцмережі
ДТП / фото: соцмережі

На щастя, вантажівка не склала величезних проблем, оскільки через кілька годин аварію вдалося вирішити і відновити рух автомобілів. Чого не скажеш про судно – Ever Given знаходиться в Суецькому каналі ще з 24 березня, і фахівці досі не можуть витягнути його з мілини.

Після того як був заблокований прохід по Суецькому каналу, в обох напрямках утворилися величезні черги з кораблів. У заторі застрягли більше 100 суден. За підрахунками The Jerusalem Post, щогодини, поки канал не працює, коштує 400 мільйонів доларів.

Судно Evergreen / фото: соцмережі
Судно Evergreen / фото: соцмережі

Нагадаємо, що перекриття Суецького каналу коштує мільярдів доларів і ризикує залишити Світ без туалетного паперу.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Єгипті запустили другий Суецький канал.

Також Знай.иа писав, що голодні харків'яни вийшли на вулиці і перекрили все: "Три місяці не платять!".