Дружина українського коміка Юрія Ткача Вікторія написала змістовний пост про людей, які її ображають.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Незважаючи на те, що на сторінці Вікторії Ткач можна знайти лише теплі сімейні знімки або забавні ролики, користувачі Мережі все одно знаходять привід, щоб якось образити блогершу. Однак її терпіння виявилося не вічним-щоб назавжди роз'яснити для шанувальників свою позицію, Вікторія написала цілий пост про хейтерів.

"Слово "хейтер" англійського походження, hater означає "ненависник"!!!🤬 Тема, по якій я давно хотіла висловитися!!! Злість, заздрість, ненависть!!! Всі ці слова є 100%-им складовим хейта!!! Останнім часом, ця тема сильно загострилася!",- написала Ткач.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Вона написала, що найчастіше хейтери з'являються саме у тих людей, які домоглися певного успіху. І навіть серед тисячі позитивних коментарів можна знайти хоча б один, який зіпсує весь настрій.

"Ти виставляєш своє фото, а серед добрих (навіть просто) смайликів , обов'язково знайдеться один «черв'як» 🪱, який приміряє на себе роль виразки з фразами типу...: "О Боже.. було б що виставляти" "Така страшна і така самовпевнена" "Та хто б ти була без чоловіка" "Тобі просто пощастило в житті.." "Не розумію, кому ти можеш бути цікава..".

Тому, щоб не засмучуватися через хейтерів, Вікторія Ткач взяла собі за основу 3 простих правила:

  1. Хейтер-ворог тільки сам для себе і з ним не потрібно боротися
  2. Хейтерство-індикатор успіху
  3. Ніколи не потрібно сперечатися з хейтерами.

Пост Вікторії Ткач в Instagram / скріншот
Пост Вікторії Ткач в Instagram / скріншот

Пост Вікторії Ткач в Instagram / скріншот
Пост Вікторії Ткач в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що у дочки Юрія Ткача знайшли "спорідненість" з Майклом Джексоном, навіть батько підтвердив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач дав коротеньке інтерв'ю, розповівши про маленьку доньку.

Також Знай.uа писав, що Юрій Ткач поділився з шанувальниками радісною новиною.