Фанати пари Тіна Кароль і Дана Балана перетворили харизматичного співака на панду.

В одній із фанатських спільнот пари в соціальній мережі “Інстаграм” було опубліковане фото, на якому Дан Балан у костюмі панди стоїть поруч з Тіною Кароль. Вона тримає голову від костюма в руках, на ногах у неї милі домашні тапки у формі панд. При цьому фанати пари перенесли цю ситуацію на майданчик шоу “Маска”.

“Маска” - популярне у всьому світі шоу, в якому зірки виконують пісні у костюмах звірів або фантастичних істот. Український варіант цього шоу виходить на телеканалі “Україна”. Вже з перших епізодів цього шоу, українці полюбили його. Про участь персонажа Панди, або ж участь Дана Балана чи Тіни Кароль офіційної інформації немає, це лише бажання шанувальників цієї зіркової пари.

"Без кохання життя пролітає даремно", — йде мова у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Підписники фанатської спільноти розчулилися через це фото й назвали його ідеальним. Тіну навіть привітали з новим життям: “У Дана шикарні черевики. Тіно, з новою Пандою, новим життям вітаю…”

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Стало відомо, що Дан Балан возз'єднається з Тіною Кароль в нокаутах 11 сезону "Голосу країни".

Новими тренерами стали Дан Балан, Юлія Саніна, Alyona Alyona та Іван Дорн. Молдавський Виконавець допомагатиме Тіні Кароль, фронтмен відомої української групи The Hardkiss надасть допомогу Дмитру Монатіку, реперша Олена підтримає надію Дорофєєву, а поруч з Олегом Винником постане Іван Дорн.

"Голос країни", скріншот: Instagram
"Голос країни", скріншот: Instagram

"Побачити все на власні очі ви зможете вже цієї неділі о 21: 00 на @goloskrainy_official. За чию команду будете вболівати? Пишіть в коментарях", - йдеться в публікації" ЖВЛ " на сторінці в соціальній мережі Instagram.