Після довгої боротьби з онкологічною хворобою і з позитивним тестом на коронавірусну інфекцію COVID-19 пішов з життя колишній боєць 93-ї бригади “Холодний Яр”, Кіборг Донецького аеропорту Ігор Гофман.

Про це повідомляє офіційна сторінка військового формування ЗСУ у соціальній мережі "Фейсбук" з посиланням на доньку померлого.

"Ми розділяємо разом з родиною, близькими та друзями Ігора біль від його втрати.

Донька попросила запам'ятати її батька “таким, яким він був, а не тим, що від нього залишалося у боротьбі з тяжкою хворобою”. Вона зазначила, що останнім бажанням батька було поховати його без прощання. І проти цього бажання родина не піде, зокрема й через те, що в Ігора був позитивний тест на ковід. Дружина Ігоря через ковід із ускладненнями у важкому стані у лікарні, тому родина просить поки її не турбувати й висловити співчуття пізніше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Кулеметник 93-ї ОМБр Ігор Гофман до війни був приватним підприємцем у будівельній сфері. Після подій в Іловайську в серпні 2014-го, пішов на війну добровольцем. Брав участь у боях за Донецький аеропорт – захищав старий термінал, диспетчерську вежу, будівлю пожежної частини", — йде мова у публікацію.

Також у пам'ять ветерана було опубліковане відео, яке він зняв у ДАП — для багатьох українців воно стало знаковим.

Нагадаємо, що на Тернопільщині відбулася поминальна служба за Іваном Вітішиним- "кіборгом", полеглим у Донецькому аеропорту у 2015 році.

Як повідомляв портал Знай.uа, тернопільські правоохоронці розшукують зниклого військовослужбовця.

Також Знай.uа писав, що Під Києвом раптово помер ветеран АТО