Стало відомо про те, що в Індонезії на нафтопереробному заводі спалахнула серйозна пожежа. Кілька поранених, а сотні людей були евакуйовані.

Таким чином повідомляється, що сталося це в понеділок, 29 березня. На нафтопереробному заводі в Балонгані, який належить державній нафтовій компанії, спалахнула серйозна пожежа.

За останніми даними, місцеві жителі були евакуйовані, таких близько тисячі, а сотні пожежних машин намагалися отримати пожежу.

В результаті постраждало не менше двадцяти осіб, п'ятеро з яких отримали серйозні опіки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За даними місцевих ЗМІ, вибух нафтопереробного заводу, ймовірно, був викликаний ударом блискавки, який стався під час грози.

Балонганський нафтопереробний завод є одним з найбільших нафтопереробних заводів Індонезії, а також одним з найважливіших. В даний час піднімаються питання про те, як цей інцидент вплине на підприємства і фабрики з виробництва пластмас і хімічних речовин.

Нагадаємо, що знаходиться всередині саркофага ЧАЕС: дивовижні кадри через 35 років після вибуху.

Блогеру вдалося потрапити під саркофаг ЧАЕС, і він зняв про це ролик на свій You Tube канал.

Як повідомляв портал Знай.ua, потужний вибух обірвав життя 24-річного тернополянина: "не врятували...".

Також Знай.ua писав, що батько і син отримали страшні опіки при вибуху, тіла - суцільна рана: "Помоліться за їх життя".